Korszerű és hatékony LED világítást keres? Bízza ránk fényeit!

Személyre szabott LED világítási projektek a tér természetes adottságainak és funkciójának figyelembevételével, a megrendelői elképzelések maximális teljesítése mellett! Ha hosszú távon fenntartható, minőségi LED világítási megoldásokat keres, kérje szakértő kollégáink segítségét világítása megtervezésében! 

Ajánlatkéréshez válasszon az alábbi kategóriák közül!

Design LED világítás, Paulmann URail egyfázisú beltéri LED sínrendszer

Lakás & Otthon

Modern és stílusos LED világítást szeretne otthonába? Van elképzelése, de nem biztos a megvalósításban? Mi segítünk kialakítani az ideális fényviszonyokat! Ízléses LED lámpatestek kültérre és beltérre, modern LED szalag világítás, sínrendszerek. Kérje szakértő kollégáink segítségét otthona megvilágításában!

Lineáris LED világítás

Üzlet & Iroda & Étterem

Korszerűsítené üzlete/irodája/étterme világítását? Szeretné a legjobban kihasználni a LED világítási technológia nyújtotta lehetőségeket? Keressen minket hatékony és esztétikus megoldásokért! Segítünk kiválasztani a helyiség funkciójának, adottságainak és az Ön elképzeléseinek legmegfelelőbb fényeket!

Elegáns hotel szoba LED megvilágítással

Hotel & Apartman

Ajándékozza meg vendégeit az otthon élményével! Segítünk felejthetetlenné tenni a szállodájában töltött pillanatokat! Hotel projektjeink során professzionális világítási termékekkel, a legkorszerűbb LED technológia felhasználásával, magas minőségű, hosszú távon fenntartható és maximálisan személyre szabott végeredményt nyújtunk.

Kereskedelmi és ipari LED világítás projektek

Korszerű és egyedi LED világítástervezés szakértőktől! Mérnöki precizitással tervezzük meg világítását a legkorszerűbb LED technológiai megoldások, az elérhető legfejlettebb eszközök és programok segítségével! Segítünk hatékony LED világítási rendszert kialakítani, hogy a lehető legalacsonyabbra csökkenthesse energiafelhasználását! Válasszon minket, ha 21. századi világítást szeretne, mi garanáltan elhozzuk Önnek!

Egyedi világítási megoldások

Szívesen veszünk részt kereskedelmi, valamint ipari ingatlanok világításának tervezésében, költségvetés elkészítésében emellett a lámpatestek kiválasztásában és a megfelelő vezérlési rendszer kialakításában is segítséget nyújtunk. 

Amellett, hogy a LED világítás energiahatékonyabb a hagyományos lámpatesteknél, az élettartamuk is többszöröse a korábbi fényforrásoknak.

Maximális energiahatékonyság

Professzionális eszközökkel biztosítjuk a világítási rendszerek energiafelhasználását, többek között a német STEINEL vállalat szenzoraival, és digitális vezérlési megoldásokkal. Több száz mozgás, – és jelenlétérzékelő szenzor áll rendelkezésünkre, amelyek akár 10 méter magas raktárfolyosók tetejére is egyszerűen elhelyezhetők, emellett széleskörűen programozhatók is. A LED technológia és a 21. századi vezérlési megoldások kombinációjával minimalizálni tudjuk az energiafelhasználást.

Forduljon hozzánk bizalommal kereskedelmi és ipari világítástervezés kapcsán is és kérje ajánlatunkat!

STEINEL mozgás, - és jelenlétérzékelő szenzor, világítás tervezés
A Steninel vállalat szenzoraival készült hőtérkép.

Már csak egy lépés választja el Önt az igazán korszerű és egyedi LED fényektől! Kattintson és vegye fel velünk a kapcsolatot!  Kérje szakértőink segítségét, hogy hatékony és energiatakarékos világítása megtérülő befeketetés legyen vállalkozása számára! Dolgozzunk együtt professzionális világítási projektjén, hogy a legtöbbet hozhassuk ki a LED technológia nyújtotta lehetőségekből!

Belsőépítészek, lakberendezők

Profi segítség a professzionális LED világítás kialakításában, a tervezéstől kezdve a beszerzésen át, egészen a szállításig! 

Design lámpák kültérre és beltérre, prémium gyártók kínálatából. Okosvilágítási rendszer tervezése, programozás. 3 fázisú beltéri LED sínrendszer tervezés. Rejtett LED szalag világítás, egyedi LED termékek gyártása.

Amennyiben jól jönne Önnek a segítség, adja meg elérhetőségeit és részletes tájékoztatást nyújtunk az új együttműködési rendszerünkről!

Dolgozzunk együtt!

"*" a kötelező mezőket jelöli

hirlevel-lakberendezoknek
adatvédelem*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket az adatvédelmi szabályzatunkban.