Kereskedelmi világítás tervezés céges ügyfeleknek

A lakossági igények kiszolgálása mellett, a nagy volumenű LED projektek lebonyolítása terén is számottevő tapasztalattal rendelkezünk. Segítséget nyújtunk bárminemű világítástechnikai kérdésben, valamint közreműködünk a különböző folyamatokban.

Teljes körű LED világítástervezési szolgáltatásunkkal segítjük az elképzelés megvalósítását. Részletes tervrajz alapján, a helyiség méretei, a tervezett elrendezés, illetve a kívánt stílus ismeretében ajánljuk ki az adott projekthez legmegfelelőbb lámpákat és fényforrásokat. Minden munkánk során alaposan megvizsgáljuk a bevilágítandó helyiség méreteit, belmagasságát és funkcióját. Érdemes előre tisztázni, hogy visszavert, indirekt megvilágításban, vagy direkt fényben gondolkodjunk, valamint oda kell figyelnünk a helyszín általános adottságaira is, különös tekintettel a természetes fény mennyiségére. Ezek azok az információk, amelyek kulcsfontosságú szerepet játszanak a helyiség megfelelő megvilágításában, ugyanis nem érdemes sem alá-, sem túlbecsülnünk a szükséges fénymennyiséget.

Miért válasszon bennünket?

Az igazán korszerű LED világítási megoldásokért, vegye igénybe szakértő kollégáink segítségét! Minőségi szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől, a beszerzésen át, egészen a lámpák és fényforrások leszállításáig!

Kereskedelmi világítás tervezés, szálloda, hotel, apartman

Segítünk megtalálni a világítási projektjéhez legmegfelelőbb lámpákat és fényforrásokat

Minden projekt más és más, külön figyelmet kell szentelnünk a különböző helyiségéke alapvető jellegére és funkciójára, valamint azok természetes adottságaira, a beáramló természetes fény mennyiségére, az ablakok elhelyezkedésére, és így tovább. Minden esetben más fényviszonyok kialakítására van szükség egy szállodában, ahol elsődleges szempont a maximális kényelem, illetve egy irodahelyiségben, ahol a cél a dolgozók figyelmének fenntartása és produktivitásának fokozása. 

Irodai világítás tervezés, akár CRI90+ színvisszaadással

Naprakész tudásunkat latba vetve alakítjuk ki a legoptimálisabb fényeket

Az ideális fényviszonyokat a legegyszerűbben a fény színhőmérsékletének gondos kiválasztásával érhetjük el, az otthonosabb, komfortosabb hatás érdekében érdemes melegebb, 2700-3000K körüli melegfehér fényeket használni, a munkához és egyéb koncentrációt igénylő tevékenységekhez pedig éppen a hidegebb, természetes fény lesz a jó választás, éppen ezért azt javasoljuk, hogy irodahelyiségekbe válasszunk mindig 4000K körüli színhőmérsékletet.

Projekt világítás tervezés

Az alapos tervezés mellett minőségi fényforrások és világítótestek beszerzésével is foglalkozunk. Számos gyártócéggel állunk szerződésben annak érdekében, hogy szolgáltatásunk minden igényt kiszolgálóan működhessen, valamint azért, hogy minden ötletre és elképzelésre megtalálhassuk a megfelelő opciót. Technikai jellegű projektek során gyakran ajánljuk a 3 fázisú sínrendszeres megoldást, amelynek köszönhetően kiválóan irányíthatjuk a fényt pontosan oda, ahová a megrendelő szeretné. További előnye pedig, hogy könnyedén bővíthető vagy cserélhető, valamint mobilitásának köszönhetően egy esetleges átrendezés sem jelenthet problémát. Többnyire üzletek, gyógyszertárak megvilágítására használjuk, valamint olyan projekteknél, ahol fontos a direkt megvilágítás.

CRI90 feletti színvisszaadás illusztráció
Színhőmérséklet a melegfehértől a hideg fehérig kelvin

Minden esetben CRI90 feletti színvisszaadású termékekkel dolgozunk, amelyek olyan természetes hatású fényt bocsátanak ki, ami által a megvilágított tárgyak, termékek a lehető legélethűbb színekben köszönnek vissza. Ez egyaránt fontos lehet pékségekben és különböző üzletek termékeinek megvilágításánál, épp úgy, mint múzeumok és kiállítások bemutatótermeiben a művészeti alkotások esetében.

Stílusos design LED világítás

Éttermek, szállodák és egyéb nívós projektek esetében az optimális megvilágítás mellett további fontos szempont a minden igényt kielégítő stílusos kialakítás. Egy megfelelően kiépített, designvilágítás legalább olyan mély benyomást tesz a leendő vendégekben, mint a belsőépítészek által gondosan összeválogatott színek, anyagok és formák egyvelege, hiszen a maximális komfortérzet esszenciális része a profi megvilágítás.

Üzlet világítás tervezés, kirakat világítás Insolit

Insolit függőgyűrűs kirakat megvilágítás

Stílusos irodai világítás tervezés, Fabbian

Fabbian modern LED irodavilágítás

Éttermi világítás tervezés, elegáns, modern LED

Elegáns Panzeri függesztett éttermi fények

Ehhez rengeteg design lámpa gyártó cég termékei állnak rendelkezésünkre. Választhatjuk például az olasz stílus letisztult elemeit ötvöző Fabbian, esetleg az elegánsabb vonalat képviselő Panzeri vagy a spanyol Insolit modern lámpacsodáit. Természetesen a kör itt még nem zárul be, szinte bármely gyártó termékei között keresgélhetünk, emellett pedig egyedi elképzelések megvalósítására is nyílik lehetőség. Rengeteg különleges projektben volt már részünk, amelyek keretein belül teljesen egyedi megoldásokra volt szükség. Ebben az esetben jön szóba az egyedi gyártatás, ilyenkor a tervezési és gyártatási folyamatokat egyaránt mi végezzük.

Világítási projektjeinknél kiemelkedően fontos szerepet játszik az alapokat érintő, precíz tervezés és a minőségi termékek felhasználása. A megrendelői igények megvalósítása mellett, minden esetben törekszünk az időbeli és gazdasági kereteken belül legoptimálisabb megoldásokat nyújtani, hogy a végeredmény hosszútávon fenntartható és garantáltan lenyűgöző legyen.

Kereskedelmi világítás tervezés

"*" a kötelező mezőket jelöli

Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 10 MB, Max. files: 10.
  Amennyiben rendelkezik alaprajzzal, ide tudja feltölteni
  Dobd a fájlt ide, vagy
  Max. file size: 10 MB, Max. files: 10.
   Ide inspirációs képet tölthet fel, hogy jobban megértsük elképzelését
   YYYY dot MM dot DD
   adatvédelem*
   Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

   Belsőépítészek, lakberendezők

   Profi segítség a professzionális LED világítás kialakításában, a tervezéstől kezdve a beszerzésen át, egészen a szállításig! 

   Design lámpák kültérre és beltérre, prémium gyártók kínálatából. Okosvilágítási rendszer tervezése, programozás. 3 fázisú beltéri LED sínrendszer tervezés. Rejtett LED szalag világítás, egyedi LED termékek gyártása.

   Amennyiben jól jönne Önnek a segítség, adja meg elérhetőségeit és részletes tájékoztatást nyújtunk az új együttműködési rendszerünkről!

   Dolgozzunk együtt!

   "*" a kötelező mezőket jelöli

   hirlevel-lakberendezoknek
   adatvédelem*
   Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

   Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket az adatvédelmi szabályzatunkban.