Egyedi LED gyártás

LED modulok szinte minden alkalmazáshoz

Az elmúlt 10 évben rengeteg saját termékünkhöz és ügyfeleink kérésére is fejlesztettünk LED modulokat. Szinte az összes nagy LED gyártó (Lumileds, Osram, Cree, Seoul) fényforrásaival gyártottunk már LED paneleket. Ezek közül többet árusítjuk kereskedelmi forgalomban, de van, amikről nem is gondolná, hogy benne van a kezünk. Budapesten az 1-es villamos összes peronjának a világítása, a kisföldalatti peronjainak új lámpái, a Megyeri Híd pilonvilágítása, a bajai kerékpáros híd, a paksi képtár, több, mint 300 MOL benzinkút Európában, vagy akár a budavári Hilton szálloda mind a LEDIUM LED paneljeivel üzemelnek. Évek óta megbízhatóan.

A legújabb fényforrásokhoz is vállalunk nyomtatott áramkör tervezést, gyártást és beültetést is. Az alapanyag lehet FR4, flexibilis, alumínium vagy réz hordozós panel többféle vastagságban is.

egyedi fenyinstallacio led ledium scaled – Ledium

Generatív design a világításban: Egyedi LED csillár a szegedi Naturtex székházban

Bemutatjuk legújabb, nagyszabású design LED projektünket, amelynek keretein belül egy teljesen egyedi, helyszínre készült, különleges üvegtoll motívumokkal díszített fényinstallációt készítettünk el, amely ezentúl a Naturtex ...
Tovább
ledium-novenyvilagito-led-modul-luxeon-2835-sunplus

Ledium PowerBoard nagy teljesítményű lineáris LED modulok

LED alumínium profil világítási rendszerekhez és egyedi gyártáshoz, akár 50W/méter teljesítményig, CRI98 kivitelben is.
Tovább
ledium-novenyvilagito-led-modul-luxeon-2835-sunplus

LEDIUM LED növényvilágító modul – Luxeon 2835 SunPlus, 495×20 mm, 20W, PPF: 37 umol/s

A panelt a Luxeon 2835 Sunplus “Horticultural White” széles spektrumú LED fényforrással szereltük. A modul annyiban speciális, hogy nem a hagyományos kék-vörös LED-eket használtuk, mert ...
Tovább
Ledium Sun Plus LED modul

LEDIUM PowerBoard lineáris LED modul – Luxeon 2835

A LEDIUM LED lineáris modulokat a nagy teljesítményű lineáris világítási rendszerekhez fejlesztettük. Fényereje miatt általános világítási célra alkalmazható elsősorban, tökéletes megoldás LED alumínium profilos megoldásokhoz. ...
Tovább

Belsőépítészek, lakberendezők

Profi segítség a professzionális LED világítás kialakításában, a tervezéstől kezdve a beszerzésen át, egészen a szállításig! 

Design lámpák kültérre és beltérre, prémium gyártók kínálatából. Okosvilágítási rendszer tervezése, programozás. 3 fázisú beltéri LED sínrendszer tervezés. Rejtett LED szalag világítás, egyedi LED termékek gyártása.

Amennyiben jól jönne Önnek a segítség, adja meg elérhetőségeit és részletes tájékoztatást nyújtunk az új együttműködési rendszerünkről!

Dolgozzunk együtt!

"*" a kötelező mezőket jelöli

hirlevel-lakberendezoknek
adatvédelem*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket az adatvédelmi szabályzatunkban.