Otthonvilágítás tervezés profi segítséggel

Már nyakig van az építkezésben és nincs ötlete, milyen lámpákat válasszon? Nem tudja, mennyi fényre lenne szüksége a nappaliban, esetleg bizonytalan abban, hogy elég lesz-e csupán spotokkal megvilágítani az étkezőt? Amennyiben felvetődtek már hasonló kérdések a lakásvilágítás kialakítása kapcsán, itt biztosan jó helyen jár! 

Otthon világítás tervezés, Ledium
Stílusos LED lakásvilágítás tervezés, többféle stílus, rengeteg design
Kerti LED világtás tervezés, design fények a kertbe

„Majd a szerelő megoldja!”

Építkezéseknél és lakásfelújításoknál az ezer teendő mellett, a megfelelő fényviszonyok megteremtése gyakran háttérbe szorul. Az építési folyamatok során felmerülő váratlan költségek miatt a választás sokszor a legegyszerűbb, hosszú távon kényszermegoldásként megvalósuló világítási termékekre esik. Profi segítséggel azonban a praktikus és gazdaságos világítás egyáltalán nem elérhetetlen. Már a tervezési fázisban érdemes a hosszútávon megfelelő megoldásokat keresni, mert a “teszünk egy kiállást középre” néha hamar megbosszulja magát.

Építkezés, felújítás, korszerű LED világítás
Otthonvilágítás tervezés alaprajz, tervrajz alapján

Küldjön egy alaprajzot, a többi a mi feladatunk!

Amennyiben otthontervezésbe vágjuk fejszénket, érdemes alapos tervet készítenünk és részletesen megálmodni minden részletét. Tervezés közben mindig az a cél lebeg a szemünk előtt, hogy otthonunk minél világosabb és otthonosabb legyen, amelybe örömmel térünk haza egy hosszú nap után, és kellemes perceket tölthetünk el szeretteinkkel. Ehhez azonban nem csak a színek és a bútorok harmóniájára kell összpontosítanunk, hiszen a megfelelő fények kiválasztása is legalább annyira kulcsfontosságú a kívánt végeredmény eléréséhez, mint egy kényelmes kanapé vagy egy tágas, jól pakolható szekrénysor.

Tervezői segítség

Minden esetben fontos számításba vennünk többek között a bevilágítani kívánt helyiségek stílusát, funkcióját és méretét, valamint nem utolsósorban az ablakok és bútorok elrendezését, ugyanis ezekre az információkra szükség lesz a szakszerű lakásvilágítás megtervezésénél is. Szakértőink a kapott terv alapján, illetve egy előzetes beszélgetést követően, kiszámítják az egyes helyiségekbe szükséges fénymennyiséget.

Manapság a LED technológia a világítás szinte minden területén egyeduralkodó, ennek köszönhetően a lámpák, fényforrások fogyasztása jelentősen csökkent, üzemeltetésük gazdaságosabb lett, így a tervezésnél már nem a fényforrások teljesítménye lett a mérvadó, sokkal inkább a fényáramuk, és a design.

Hosszú évek tapasztalata alapján le tudjuk modellezni a bevilágítani kívánt helyiséget, valamint az előre egyeztetett igények és stílus ismeretében kollégáink  kiválasztják a megfelelő fényforrásokat vagy világítótesteket. Számos gyártó kínálata áll rendelkezésünkre, hogy megtaláljuk az otthonodba leginkább illő lámpákat és fényforrásokat, amelyekkel a kellő fénymennyiség garantált.

Szívesen működünk együtt belsőépítészekkel, lakberendezőkkel, és együtt kitaláljuk, megvalósítjuk az enteriőrhöz illő komfortos világítást.

Ne bízza a véletlenre, mi biztosra tudjuk, mennyi fényre van szüksége!

Keressen bennünket bátran bármilyen világítástechnikai kérdésben, biztosan találunk rá megoldást! Szívesen segítünk kiszemelt lámpái beszerzésében, valamint a süllyesztett spotos és LED szalagos, de a manapság igazán divatos 3 fázisú sínes világítási megoldásoktól sem rettenünk meg, sőt!

Döntsön okosan, váltsa okosra!

Az okos világítás is erősségünk. 16 millió színárnyalat, amely életre kelti legkedvencebb filmjeit? Varázslatos színek, amelyek imádott zenéi ritmusát festik a falra? Élje át azt a páratlan élményt, amelyet az okos világítás nyújt!

Minőségi Philips Hue, Nanoleaf okosvilágítási termékekkel valósítjuk meg legegyedibb igényeit! Okos kínálatunkból kültérre és beltérre is remek opciók közül válogathat. Szuper okos fényforrásokkal, lámpatestekkel és LED szalagokkal dolgozunk, amelyek remekül szabályozhatók távirányítóval, vagy akár mobil applikáción keresztül mobilon és táblagép segítségével. Önnek nincs más dolga, mint uralni a fényt, pontosan úgy, ahogyan szeretné! Mi mindent a kezébe adunk hozzá!

Rengeteg sikeres projekt és elégedett ügyfél után úgy hisszük, lehetetlen nem létezik, a szuper megoldásokhoz a szakértelem mellett, csupán némi elhivatottság és kreativitás szükséges!

Okos világítás, tervezés, Nanoleaf, Ledium

Dolgozzunk együtt otthona fényein!

Megvalósítjuk a fényeket, amelyeket megálmodott! Már csak egy karnyújtásnyira van a segítség!

Nincs más teendője, mint kitölteni az alábbi űrlapunkat, hogy szakértő kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot lakása, otthona világításának tervezésével kapcsolatban!

Lakossági tervezés

"*" a kötelező mezőket jelöli

YYYY dot MM dot DD
Amennyiben rendelkezik alaprajzzal, ide töltheti fel
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 10 MB, Max. files: 10.
  Ide tölthet fel inspirációs képet
  Dobd a fájlt ide, vagy
  Max. file size: 10 MB, Max. files: 10.
   adatvédelem*
   Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

   Belsőépítészek, lakberendezők

   Profi segítség a professzionális LED világítás kialakításában, a tervezéstől kezdve a beszerzésen át, egészen a szállításig! 

   Design lámpák kültérre és beltérre, prémium gyártók kínálatából. Okosvilágítási rendszer tervezése, programozás. 3 fázisú beltéri LED sínrendszer tervezés. Rejtett LED szalag világítás, egyedi LED termékek gyártása.

   Amennyiben jól jönne Önnek a segítség, adja meg elérhetőségeit és részletes tájékoztatást nyújtunk az új együttműködési rendszerünkről!

   Dolgozzunk együtt!

   "*" a kötelező mezőket jelöli

   hirlevel-lakberendezoknek
   adatvédelem*
   Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

   Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket az adatvédelmi szabályzatunkban.