ledium-novenyvilagito-led-modul-luxeon-2835-sunplus

LEDIUM LED növényvilágító modul – Luxeon 2835 SunPlus, 495×20 mm, 20W, PPF: 37 umol/s

A panelt a Luxeon 2835 Sunplus “Horticultural White” széles spektrumú LED fényforrással szereltük. A modul annyiban speciális, hogy nem a hagyományos kék-vörös LED-eket használtuk, mert új kutatások bebizonyították, hogy a növényeknek szüksége van a teljes spektrumra az optimális növekedéshez.
ledium-novenyvilagito-led-modul-luxeon-2835-sunplus

LEDIUM LED növényvilágító modul

A LED szemmel láthatóan fehéren világít, de ha megnézzük a spektrumot, 450 és 660 nm környékén nagy csúcsot látunk, ezeken a hullámhosszokon van a fotoszintézisben résztvevő receptorok elnyelésének maximuma.

A fehér fény azért is fontos, mert láthatóvá válnak a színek, nem úgy, mint a kék+vörös LED kombináció esetében, ahol lilás fényben úszik az egész helyiség, és külön fényforrást kell alkalmazni a növények vizsgálatára.
A panelt alapesetben 24VDC tápfeszültség üzemre gyártjuk, a LED-ek áramfelvétele 120 mA-re van beállítva. A panel teljesítményfelvétele 20W, LED profilokban is tökéletesen lehet használni, a két végén levő gyorscsatlakozókkal könnyedén sorolható.

Luxeon Sunplus 2835 LED adatlap

A NYÁK alapja alumínium lemez (MCPCB), kiváló hővezetéssel, nagyobb teljesítményre is használható. Mivel a LED-ek elméleti maximális üzemi áramerőssége 480 mA, ezért a növényvilágító LED panel teljesítménye többszörösére növelhető, vagy áramgenerátoros üzemben is használható. A panelen levő ellenállások változtatásával, vagy 0 ohm-ra cserélésével lehet emelni a teljesítményt és a fényerőt.

Untitled 1 – Ledium

A modult bármilyen 2835 SMD LED-el le tudjuk gyártani, ha egyedi növényvilágítási spektrumra, vagy általános világítási célra szükséges nagy teljesítményt beépíteni.

Belsőépítészek, lakberendezők

Profi segítség a professzionális LED világítás kialakításában, a tervezéstől kezdve a beszerzésen át, egészen a szállításig! 

Design lámpák kültérre és beltérre, prémium gyártók kínálatából. Okosvilágítási rendszer tervezése, programozás. 3 fázisú beltéri LED sínrendszer tervezés. Rejtett LED szalag világítás, egyedi LED termékek gyártása.

Amennyiben jól jönne Önnek a segítség, adja meg elérhetőségeit és részletes tájékoztatást nyújtunk az új együttműködési rendszerünkről!

Dolgozzunk együtt!

"*" a kötelező mezőket jelöli

hirlevel-lakberendezoknek
adatvédelem*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket az adatvédelmi szabályzatunkban.