Ledium Sun Plus LED modul

LEDIUM PowerBoard lineáris LED modul – Luxeon 2835

A LEDIUM LED lineáris modulokat a nagy teljesítményű lineáris világítási rendszerekhez fejlesztettük. Fényereje miatt általános világítási célra alkalmazható elsősorban, tökéletes megoldás LED alumínium profilos megoldásokhoz. A modul szerelhető süllyesztett, vagy U-profilba, de trimless gipszkartonba épített világítás is könnyen kivitelezhető vele.
Ledium Sun Plus LED modul

LEDIUM PowerBoard lineáris LED modul

A panelt alapesetben 24VDC tápfeszültség üzemre gyártjuk, a LED-ek áramfelvétele 120 mA-re van beállítva. A panel teljesítményfelvétele 20W, LED profilokban is tökéletesen lehet használni, a két végén levő SMD WAGO gyorscsatlakozókkal könnyedén sorolható.

A NYÁK alapja alumínium lemez (MCPCB), kiváló hővezetéssel. A panelt áramgenerátoros változatban is tudjuk gyártani, így a hatásfoka jelentősen nő, és a hőtermelés csökken. A teljesítményt akár 40W/db. teljesítményig lehet emelni. Felhasznált LED: Luxeon 2835.

A modult bármilyen 2835 SMD LED-el le tudjuk gyártani, 2700K, 3000K, 3500K, 4000K, 5000K, 5700K, 6500K színhőmérsékletben és CRI70, CRI80, CRI90, CRI95 színvisszaadási indexű, vagy színes változatokban. Igény szerint más gyártó azonos méretű chipjét is fel tudjuk használni. A 2835 LED modul növényvilágításhoz használható spektrumú változatban is kapható.

Áramköri kiosztás: 6×7 LED. A panel nem törhető kisebb darabokra. Méret: 495×20 mm.

Egyedi igényekkel kapcsolatban írjon az office@ledium.hu e-mail címre.

Belsőépítészek, lakberendezők

Profi segítség a professzionális LED világítás kialakításában, a tervezéstől kezdve a beszerzésen át, egészen a szállításig! 

Design lámpák kültérre és beltérre, prémium gyártók kínálatából. Okosvilágítási rendszer tervezése, programozás. 3 fázisú beltéri LED sínrendszer tervezés. Rejtett LED szalag világítás, egyedi LED termékek gyártása.

Amennyiben jól jönne Önnek a segítség, adja meg elérhetőségeit és részletes tájékoztatást nyújtunk az új együttműködési rendszerünkről!

Dolgozzunk együtt!

"*" a kötelező mezőket jelöli

hirlevel-lakberendezoknek
adatvédelem*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket az adatvédelmi szabályzatunkban.