LED növényvilágítás, zöld növények

LEDIUM Modular LED növényvilágítási rendszer

LED növényvilágítás, zöld növények

Nagy belmagasságú növényházakhoz a CoolStack LED világítást javasoljuk

Ledium Black Sparkle® Modular LED növényvilágító rendszer mesterséges megvilágításhoz

Ismét saját gyártás, ismét új fejlesztés. Megalkottuk az ideális LED világítást növényeidnek. Fűszernövények, orchidea, vízinövények, chili paprika, otthoni hobbikert: a MODULAR rendszerrel egyszerűen és kimagasló minőségben termeszthetsz mesterséges LED megvilágítás alatt hobbi, – vagy haszonnövényeket. A terméket Magyarországon sorozatban gyártjuk.

Növény lámpa - LED növényvilágítás Ledium

A Modular rendszerbe több év kutatás-fejlesztés tapasztalatát sűrítettük bele, és elérhető árú, de minőségben kompromisszummentes LED növényvilágító rendszert hoztunk létre.

A speciális spektrumú, kék és vörös tartományban plusz energiát sugárzó, de szemmel hidegfehérnek látszó LED megfelelő választás a növényeknek, és az emberi szemnek is munkavégzéshez, ezért fényforrásnak a Lumileds Luxeon Sunplus családját használjuk. Jelenleg a Horticultural White teljes spektrumú LED chip-ből gyártjuk, de hamarosan fix kevert színekben is elérhető lesz, de nem változtatható spektrummal.

A hagyományos kék+vörös LED kombinációt új kutatások alapján nem érdemes használni, mert a növényeknek a többi színre is szükségük van az optimális növekedéshez.

Luxeon SunPlus LED növény világító LED spektrum Horticultural White
Luxeon Sunplus LED növényvilágítás spektrum

Magyar fejlesztés, magyar gyártás

A Modular LED növényvilágító lámpákat Magyarországon gyártjuk, ezért rugalmasan tudunk igazodni az egyedi igényekhez. A LED-eket saját tervezésű, optimális hőelvezetést biztosító alumínium alapú NYÁK-ra (MCPCB) ültetjük, és IP65 védettségű optikai lencsével szereljük.

LED növény lámpa világítás üvegház

Személyre szabható rendszer

A Modular rendszer alap építőeleme egy IP65 védettségű, gyorscsatlakozóval és optikai lencsével, vagy átlátszó takarólemezzel ellátott LED modul, amely önállóan is használható, de egy speciális keretrendszer segítségével kész lámpákat is gyártunk belőle. Pillanatnyilag 90° és 140° sugárzási szögű változat érhető el a modulokból.

LED növénynevelő lámpa - Ledium teljes spektrumú IP65
Ledium Modular IP65 növénynevelő LED modul
LED növénytermesztő lámpa IP65, teljes spektrumú
LED lámpa növénytermesztéshez, 1 db. MODULAR építőelemből. 230V / 65W / 128 μmol/s
LED növényvilágító lámpa,  hidegfehér fényű, IP65, 230V
LED növényvilágító lámpa, 3 db. MODULAR építőelemből. 230V / 195W / 384 μmol/s

Nagyobb területek megvilágításához a 3 modulból épített lámpát javasoljuk, hobbi célra elegendő lehet kisebb teljesítmény is. Mivel a növénynevelő LED lámpák kevés hőt sugároznak, nagyon közel is lehet tenni a világítótesteket a növényekhez.

Letöltés: Ledium Modular PDF adatlap

Online vásárlás: LED növényvilágítás, növény termesztő lámpák

A Black Sparkle a Ledium Kft. bejegyzett védjegye, használata csak a Ledium Kft. engedélyével történhet.

Belsőépítészek, lakberendezők

Profi segítség a professzionális LED világítás kialakításában, a tervezéstől kezdve a beszerzésen át, egészen a szállításig! 

Design lámpák kültérre és beltérre, prémium gyártók kínálatából. Okosvilágítási rendszer tervezése, programozás. 3 fázisú beltéri LED sínrendszer tervezés. Rejtett LED szalag világítás, egyedi LED termékek gyártása.

Amennyiben jól jönne Önnek a segítség, adja meg elérhetőségeit és részletes tájékoztatást nyújtunk az új együttműködési rendszerünkről!

Dolgozzunk együtt!

"*" a kötelező mezőket jelöli

hirlevel-lakberendezoknek
adatvédelem*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket az adatvédelmi szabályzatunkban.