Park Hotel Gyula Philips Hue LED világítás

Park Hotel Gyula – intelligens világítás

Park Hotel Gyula Philips Hue LED világítás

A gyulai Park Hotel étterme teljes körű belső átalakításon esett át, és a Ledium Kft. kapta a megtisztelő feladatot, hogy a világítási rendszert korszerűsítse. A megrendelő és Budai Attila belsőépítész részéről is többféle igény merült fel, így közösen a Philips Hue vezeték nélküli vezérlésű, LED okosvilágítási rendszere mellett döntöttünk. A Philipstől kapott információk szerint ekkora Hue rendszert a világon elsőként mi alakítottunk ki, mely sikerrel üzemel.

Az igények

A Park Hotel étterme folyamatosan tart nagyobb rendezvényeket, esküvőket, üzleti találkozókat és emellett a szállóvendégek is használják. A belsőépítész a tulajdonosokkal közösen úgy álmodta meg a helyet, hogy az asztal és székdekoráción, illetve egyéb hordozható látványelemeken kívül kizárólag fényekkel teremtsen hangulatot, bármilyen rendezvényt is tartsanak az étteremeben. Nem lesznek hagyományos krepp papír girlandok, díszítések, létrán egyensúlyozás, csak a LED okosvilágítási rendszer, amely igény szerint programozható. Programozás alatt nem kell bonyolult folyamatokra és számítógépes háttérre gondolni, a XXI. században egy tablet és néhány app segítségével professzionális látványvilágot lehet létrehozni.

Teljes cikkünk itt olvasható

Belsőépítészek, lakberendezők

Profi segítség a professzionális LED világítás kialakításában, a tervezéstől kezdve a beszerzésen át, egészen a szállításig! 

Design lámpák kültérre és beltérre, prémium gyártók kínálatából. Okosvilágítási rendszer tervezése, programozás. 3 fázisú beltéri LED sínrendszer tervezés. Rejtett LED szalag világítás, egyedi LED termékek gyártása.

Amennyiben jól jönne Önnek a segítség, adja meg elérhetőségeit és részletes tájékoztatást nyújtunk az új együttműködési rendszerünkről!

Dolgozzunk együtt!

"*" a kötelező mezőket jelöli

hirlevel-lakberendezoknek
adatvédelem*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket az adatvédelmi szabályzatunkban.