Családi ház konyhájának LED világítása.

Paksi családi ház világítása

Egy paksi családi ház belső tereinek megvilágítására kértek fel bennünket. A cél az optimális LED világítás kialakítása volt a helyiségek minimál stílusának megőrzése mellett.
Családi ház konyhájának LED világítása.

2021 szeptemberében az alapozáskor jött be az ajánlatkérés, nem sokkal később pedig elkészült a betervezett lámpalista első változata, majd a kivitelezés előtt 2 hónappal véglegesítettük a választásukat. A világítástervezést méretezett alaprajz alapján kezdtük meg, majd telefonos egyeztetések során fixáltuk az elképzeléseket.

A projekt során kizárólag a belső terekre fókuszáltunk, ezen belül a konyha, nappali, hálószoba, gyerekszoba, fürdőszoba, alagsori „dühöngő”, valamint a folyosó fényeinek kialakítása volt a feladatunk.

Ennek egy részét szeretnénk most néhány ügyfélfotón keresztül megmutatni.

Stílusos világítás a főbb helyiségekben

A konyhába fehér színű Nova Luce spotlámpákat helyeztünk el, az étkezőasztal fölé pedig egy hangsúlyosabb függesztéket, egy fehér színű Viokef Sindy lámpát választottuk.

A hálószoba fővilágításaként a képen látható mennyezeti lámpát használtunk, ugyanis a helyiség funkcióját tekintve optimális fénymennyiséget biztosít. Emellett kiegészítő világításként TK Lighting terméket és Italux spotlámpát is alkalmaztunk.

A fürdőszoba stílusos fényeként egy fekete keretes Eglo Fueva LED panelt találtunk ki, amely a helyiség hangulatához illően, tökéletesen passzol a zuhanykabin és az egyéb fürdőszobai szaniterek fekete árnyalatához.

Ideális megvilágítás a folyosókon is

A közlekedő helyiségek esetében, a folyosó világítását megfelelő fényerejű, egyszerű, fehér színű mennyezeti lámpákkal, míg a lépcsősor mentén lineáris LED szalag világítással, valamint stílusos lefelé és felfelé sugárzó fali lámpákkal oldottuk meg.

Belsőépítészek, lakberendezők

Profi segítség a professzionális LED világítás kialakításában, a tervezéstől kezdve a beszerzésen át, egészen a szállításig! 

Design lámpák kültérre és beltérre, prémium gyártók kínálatából. Okosvilágítási rendszer tervezése, programozás. 3 fázisú beltéri LED sínrendszer tervezés. Rejtett LED szalag világítás, egyedi LED termékek gyártása.

Amennyiben jól jönne Önnek a segítség, adja meg elérhetőségeit és részletes tájékoztatást nyújtunk az új együttműködési rendszerünkről!

Dolgozzunk együtt!

"*" a kötelező mezőket jelöli

hirlevel-lakberendezoknek
adatvédelem*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket az adatvédelmi szabályzatunkban.