20180319_154225

Light + Building, Frankfurt 2018

Ismét végigfotóztuk a legnagyobb világítástechnikai kiállítást.  Gyakorlatilag alig látni hagyományos fényforrású lámpákat, mindent elborít a LED.

A Zhaga szabványú LED moduloknak köszönhetően egyszerűen gyártható lámpatestek készülnek, a nagy cégek is ráálltak a szabványos LED modulok gyártására, így a lámpagyártók fejlesztéi ciklusai is nagyon le tudnak rövidülni, nem bonyolultabb már egy LED üzletvilágítási rendszert gyártani, mint a fénycsöves elődjét.

Terjedőben a nagyon nagy méretű gyűrű formájú lámpák, a 100-hoz közelítő színvisszaadású rendszerek, és természetesen minden okosodik….

[Best_Wordpress_Gallery id=”12″ gal_title=”Light + Building Frankfurt 2018″]

Belsőépítészek, lakberendezők

Profi segítség a professzionális LED világítás kialakításában, a tervezéstől kezdve a beszerzésen át, egészen a szállításig! 

Design lámpák kültérre és beltérre, prémium gyártók kínálatából. Okosvilágítási rendszer tervezése, programozás. 3 fázisú beltéri LED sínrendszer tervezés. Rejtett LED szalag világítás, egyedi LED termékek gyártása.

Amennyiben jól jönne Önnek a segítség, adja meg elérhetőségeit és részletes tájékoztatást nyújtunk az új együttműködési rendszerünkről!

Dolgozzunk együtt!

"*" a kötelező mezőket jelöli

hirlevel-lakberendezoknek
adatvédelem*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket az adatvédelmi szabályzatunkban.