20161027_101339

Hong King Lighting Fair 2016

Szerettük volna megnézni, hogy a rohamosan fejlődő Távol-Keleten milyenek a a legújebb fejlesztések, elvégre a nagy brandek is rengeteg kínai beszállítóval dolgoztatank, akik itt önállóan is megjelentek. Felemás tapasztalatokkal távoztunk. Egyrészt a nagyok tényleg kiállítanak, rengeteg látszatra minőségi termék is látható, de a nagy részük a frankfurti 10-es pavilonban is megkapható 2 évente. Ha már erre jártunk, beugrottunk a Nanoleaf központba is, megtárgyalni a magyarországi disztibúciót.

Mindenestre Hong Kong lenyűgöző, iszonyúan jól szervezett, nagyon kimerítő. Minden nagyon nagy és rengeteg ember tolong éjszakai is folyamatosan. Fantasztikus hét volt 🙂

 

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”18″ gal_title=”Hong Kong 2016″]

Belsőépítészek, lakberendezők

Profi segítség a professzionális LED világítás kialakításában, a tervezéstől kezdve a beszerzésen át, egészen a szállításig! 

Design lámpák kültérre és beltérre, prémium gyártók kínálatából. Okosvilágítási rendszer tervezése, programozás. 3 fázisú beltéri LED sínrendszer tervezés. Rejtett LED szalag világítás, egyedi LED termékek gyártása.

Amennyiben jól jönne Önnek a segítség, adja meg elérhetőségeit és részletes tájékoztatást nyújtunk az új együttműködési rendszerünkről!

Dolgozzunk együtt!

"*" a kötelező mezőket jelöli

hirlevel-lakberendezoknek
adatvédelem*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket az adatvédelmi szabályzatunkban.