20170512_205022

Hilton Budapest

A Be Light! csapatával közös munkánk. A budavári Hilton szálló több ütemben újul meg. A szobák rejtett világításának leszállítása mellett mellett egy  sokkal izgalmasabb feladatunk volt: A belsőépítész csapat a bálterem és az előtér világítását úgy álmodta meg, hogy egy akár tabletről is vezérelhető legyen, és az általános világítási feladatok mellett különféle rendezvényeken igény szerinti színbe tudja borítani a termeket.

Így hát terveztünk és gyártottunk 164 db. egyedi 4 csatornás LED mélysugárzót. RGB+CRI90 fehér LED színkeveréssel dolgoztunk, így bármilyen színt elő lehet állítani, ráadásul magas színvisszaadású fehér árnyalatokat akár 2200K-6500K tartományban is. A lámpákat beépített RGB DMX dekóderrel készítettük, így távolról címezhetők, sőt leolvashatók akár hőmérséklet adatok is.

Belsőépítészek, lakberendezők

Profi segítség a professzionális LED világítás kialakításában, a tervezéstől kezdve a beszerzésen át, egészen a szállításig! 

Design lámpák kültérre és beltérre, prémium gyártók kínálatából. Okosvilágítási rendszer tervezése, programozás. 3 fázisú beltéri LED sínrendszer tervezés. Rejtett LED szalag világítás, egyedi LED termékek gyártása.

Amennyiben jól jönne Önnek a segítség, adja meg elérhetőségeit és részletes tájékoztatást nyújtunk az új együttműködési rendszerünkről!

Dolgozzunk együtt!

"*" a kötelező mezőket jelöli

hirlevel-lakberendezoknek
adatvédelem*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket az adatvédelmi szabályzatunkban.