Euroluce 2019 Milánó

Euroluce, Milánó 2019

Euroluce 2019 Milánó

Ismét gépre szálltunk, ezúttal Milánóba repültünk a designer lámpák Mekkájába, a 2019-es Euroluce kiállításra. A 6 napos esemény első napján vettünk részt és azonnal beleszerettünk az elképesztő lámpakülönlegességekbe. Természetesen több országból érkeztek a világítás és a design szerelmesei, a sűrű tömegben olykor egy-egy magyar szót is el lehetett csípni. Rengeteg neves gyártó mutatta be inspiráló lámpakölteményét, amelyek elképesztő kombinációkban sorakoztak a kiállítók standjainál. A prémium  lámpák mellett a kiállítótér is varázslatos volt, ugyanis a cégek pénzt és energiát nem kímélve, egyedi témákon és hangulatokon keresztül igyekezték átadni műveik varázsát, olyannyira, hogy olykor a dekoráció és a stand is igazi műalkotásként tündökölt.

Formabontó designer lámpák és bravúros és meglepő világítási megoldásokkal találkozhattunk a kiállításon, amelyek a LED technológia nélkül, hagyományos fényforrások felhasználásával bizonyára nem valósulhattak volna meg. Határozottan a világítástechnológia forradalmát éljük, ahol szó szerint életre kelthető a fény.  A piaci igényeknek megfelelően a designer lámpák kategóriájába is nagy számmal férkőztek be okosvilágítási rendszerekbe integrálható különlegességek, előrevetítve számunkra a jövő világítási trendjeit.

[Best_Wordpress_Gallery id=”20″ gal_title=”Euroluce 2019″]

Belsőépítészek, lakberendezők

Profi segítség a professzionális LED világítás kialakításában, a tervezéstől kezdve a beszerzésen át, egészen a szállításig! 

Design lámpák kültérre és beltérre, prémium gyártók kínálatából. Okosvilágítási rendszer tervezése, programozás. 3 fázisú beltéri LED sínrendszer tervezés. Rejtett LED szalag világítás, egyedi LED termékek gyártása.

Amennyiben jól jönne Önnek a segítség, adja meg elérhetőségeit és részletes tájékoztatást nyújtunk az új együttműködési rendszerünkről!

Dolgozzunk együtt!

"*" a kötelező mezőket jelöli

hirlevel-lakberendezoknek
adatvédelem*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket az adatvédelmi szabályzatunkban.