Pályázat

szechenyi 2020 palyazati emblema – Ledium

Kedvezményezett neve: Ledium Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Projekt címe: LED technológiára alapuló növénynevelő világítási rendszer fejlesztése a Ledium Kft-nél

Szerződött támogatás összege: 39 207 768 Ft

Támogatás mértéke: 62.35 %

Projekt tartalmának bemutatása: A Ledium Kft „LED technológiás növénynevelő világítási rendszer fejlesztése a Ledium Kft-nél” című projektje keretében új világítótestet és növény specifikus fényrecepteket kíván létrehozni, amelyek együttes használata mind az ipari méretben, mind a kis méretben termelők számára biztosítja az optimális világítási paramétereket egy-egy konkrét növény termesztése során. A fejlesztés lényegi eleme az adott világítótest fizikai paramétereinek és néhány tipikus növény fényigényeinek hatékony illesztése egy konkrét világítótestben, amely a projekt keretében validálásra is kerül. A fejlesztés célterületét elsősorban az üvegházi és egyéb mesterséges körülmények között termesztett növényfajtákra alkalmazható termelési eljárások, illetve az ehhez szükséges hardver berendezések előállításához szükséges technológia megszerzése jelenti.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.02.28.

Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.7-15-2016-02152

Belsőépítészek, lakberendezők

Profi segítség a professzionális LED világítás kialakításában, a tervezéstől kezdve a beszerzésen át, egészen a szállításig! 

Design lámpák kültérre és beltérre, prémium gyártók kínálatából. Okosvilágítási rendszer tervezése, programozás. 3 fázisú beltéri LED sínrendszer tervezés. Rejtett LED szalag világítás, egyedi LED termékek gyártása.

Amennyiben jól jönne Önnek a segítség, adja meg elérhetőségeit és részletes tájékoztatást nyújtunk az új együttműködési rendszerünkről!

Dolgozzunk együtt!

"*" a kötelező mezőket jelöli

hirlevel-lakberendezoknek
adatvédelem*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket az adatvédelmi szabályzatunkban.