ledium-led-modul-sunplus-2835

LEDIUM PowerBoard lineáris LED modul - Luxeon 2835

A LEDIUM LED lineáris modulokat a nagy teljesítményű lineáris világítási rendszerekhez fejlesztettük. Fényereje miatt általános világítási célra alkalmazható elsősorban, tökéletes megoldás LED alumínium profilos megoldásokhoz. A modul szerelhető süllyesztett, vagy U-profilba, de trimless gipszkartonba épített világítás is könnyen kivitelezhető vele.

A panelt alapesetben 24VDC tápfeszültség üzemre gyártjuk, a LED-ek áramfelvétele 120 mA-re van beállítva. A panel teljesítményfelvétele 20W, LED profilokban is tökéletesen lehet használni, a két végén levő SMD WAGO gyorscsatlakozókkal könnyedén sorolható.

A NYÁK alapja alumínium lemez (MCPCB), kiváló hővezetéssel. A panelt áramgenerátoros változatban is tudjuk gyártani, így a hatásfoka jelentősen nő, és a hőtermelés csökken. A teljesítményt akár 40W/db. teljesítményig lehet emelni. Felhasznált LED: Luxeon 2835.

A modult bármilyen 2835 SMD LED-el le tudjuk gyártani, 2700K, 3000K, 3500K, 4000K, 5000K, 5700K, 6500K színhőmérsékletben és CRI70, CRI80, CRI90, CRI95 színvisszaadási indexű, vagy színes változatokban. Igény szerint más gyártó azonos méretű chipjét is fel tudjuk használni. A 2835 LED modul növényvilágításhoz használható spektrumú változatban is kapható.

Áramköri kiosztás: 6×7 LED. A panel nem törhető kisebb darabokra. Méret: 495×20 mm.

Egyedi igényekkel kapcsolatban írjon az office@ledium.hu e-mail címre.

ledium-novenyvilagito-led-modul-luxeon-2835-sunplus
led-novenyvilagitas

LEDIUM LED növényvilágító modul -
Luxeon 2835 SunPlus, 495x20 mm, 20W, PPF: 37 umol/s

A panelt a Luxeon 2835 Sunplus “Horticultural White” széles spektrumú LED fényforrással szereltük. A modul annyiban speciális, hogy nem a hagyományos kék-vörös LED-eket használtuk, mert új kutatások bebizonyították, hogy a növényeknek szüksége van a teljes spektrumra az optimális növekedéshez.

A LED szemmel láthatóan fehéren világít, de ha megnézzük a spektrumot, 450 és 660 nm környékén nagy csúcsot látunk, ezeken a hullámhosszokon van a fotoszintézisben résztvevő receptorok elnyelésének maximuma.

A fehér fény azért is fontos, mert láthatóvá válnk a színek, nem úgy, mint a kék+vörös LED kombináció esetében, ahol lilás fényben úszik az egész helyiség, és külön fényforrást kell alkalmazni a növények vizsgálatára.
A panelt alapesetben 24VDC tápfeszültség üzemre gyártjuk, a LED-ek áramfelvétele 120 mA-re van beállítva. A panel teljesítményfelvétele 20W, LED profilokban is tökéletesen lehet használni, a két végén levő gyorscsatlakozókkal könnyedén sorolható.

Luxeon Sunplus 2835 LED adatlap

A NYÁK alapja alumínium lemez (MCPCB), kiváló hővezetéssel, nagyobb teljesítményre is használható. Mivel a LED-ek elméleti maximális üzemi áramerőssége 480 mA, ezért a növényvilágító LED panel teljesítménye többszörösére növelhető, vagy áramgenerátoros üzemben is használható. A panelen levő ellenállások változtatásával, vagy 0 ohm-ra cserélésével lehet emelni a teljesítményt és a fényerőt.

A modult bármilyen 2835 SMD LED-el le tudjuk gyártani, ha egyedi növényvilágítási spektrumra, vagy általános világítási célra szükséges nagy teljesítményt beépíteni.

LED modulok szinte minden alkalmazáshoz

Az elmúlt 10 évben rengeteg saját termékünkhöz és ügyfeleink kérésére is fejlesztettünk LED modulokat. Szinte az összes nagy LED gyártó (Lumileds, Osram, Cree, Seoul) fényforrásaival gyártottunk már LED paneleket. Ezek közül többet árusítuk kereskedelmi forgalomban, de van, amikről nem is gondolná, hogy benne van a kezünk. Budapesten az 1-es villamos összes peronjának a világítása, a kisföldalatti peronjainak új lámpái, a Megyeri Híd pilonvilágítása, a bajai kerékpáros híd, a paksi képtár, több, mint 300 MOL benzinkút Európában, vagy akár a budavári Hilton szálloda mind a LEDIUM LED paneljeivel üzemelnek. Évek óta megbízhatóan.

A legújabb fényforrásokhoz is vállalunk nyomtatott áramkör tervezést, gyártást és beültetést is. Az alapanyag lehet FR4, flexibilis, alumínium vagy réz hordozós panel több féle vastagságban is.