Otthoni világítás profi segítséggel 

Már nyakig vagy az építkezésben és nincs ötleted, milyen lámpákat válassz? Nem tudod, mennyi fényre lenne szükséged a nappaliban, esetleg bizonytalan vagy, hogy elég lesz-e csupán spotokkal megvilágítani az étkezőt? Amennyiben megfordultak már hasonló kérdések a fejedben, itt biztosan jó helyen jársz! 

Majd a szerelő megoldja!”

Építkezéseknél és lakásfelújításoknál az ezer teendő mellett, a megfelelő fényviszonyok megteremtése gyakran háttérbe szorul. Az építési folyamatok során felmerülő váratlan költségek miatt a választás sokszor a legegyszerűbb, hosszú távon kényszermegoldásként megvalósuló világítási megoldásokra esik. Profi segítséggel azonban a praktikus és gazdaságos világítás nem elérhetetlen. Már a tervezési fázisban érdemes a megoldást keresni, mert a “teszünk egy kiállást középre” néha megbosszulja magát.

Hozz egy alaprajzot, a többi a mi dolgunk!

Amennyiben otthontervezésbe vágjuk fejszénket, érdemes alapos tervet készítenünk és részletesen megálmodni minden részletét. Tervezés közben mindig az a cél lebeg a szemünk előtt, hogy otthonunk minél világosabb és otthonosabb legyen, amelybe örömmel térünk haza egy hosszú nap után, és kellemes perceket tölthetünk el szeretteinkkel. Ehhez azonban nem csak a színek és a bútorok harmóniájára kell összpontosítanunk, hiszen a megfelelő fények kiválasztása is éppen annyira kulcsfontosságú a kívánt végeredmény eléréséhez.

Tervezői segítség

Minden esetben fontos számításba vennünk többek között a bevilágítani kívánt helyiségek stílusát, funkcióját és méretét, valamint nem utolsósorban az ablakok és bútorok elrendezését, ugyanis ezekre az információkra szükség lesz a szakszerű lakásvilágítás megtervezésénél is. Szakértőink a kapott terv alapján, illetve egy előzetes beszélgetést követően, kiszámítják az egyes helyiségekbe szükséges fénymennyiséget.

Manapság a LED technológia a világítás szinte minden területén egyeduralkodó, ennek köszönhetően a lámpák, fényforrások fogyasztása jelentősen csökkent, üzemeltetésük gazdaságosabb lett, így a tervezésnél már nem a fényforrások teljesítménye lett a mérvadó, sokkal inkább a fényáramuk, és a design.

Hosszú évek tapasztalata alapján le tudjuk modellezni a bevilágítani kívánt helyiséget, valamint az előre egyeztetett igények és stílus ismeretében kollégáink  kiválasztják a megfelelő fényforrásokat vagy világítótesteket. Számos gyártó kínálata áll rendelkezésünkre, hogy megtaláljuk az otthonodba leginkább illő lámpákat és fényforrásokat, amelyekkel a kellő fénymennyiség garantált.

Szívesen működünk együtt belsőépítészekkel, lakberendezőkkel, és együtt kitaláljuk, megvalósítjuk az enteriőrhöz illő komfortos világítást.

Ne bízd hát a véletlenre, mi biztosra tudjuk, mennyi fényre van szükséged!

Keress bennünket bátran bármilyen világítástechnikai kérdésben, biztosan találunk rá megoldást! Szívesen segítünk kiszemelt lámpáid beszerzésében, valamint a süllyesztett spotos és LED szalagos megoldásoktól sem rettenünk meg.

Dönts okosan, váltsd okosra!

Az okos világítás az erősségünk. 16 millió színárnyalat, amely életre kelti legkedvencebb filmjeidet? Varázslatos színek, amelyek imádott zenéid ritmusát festik a falra? Éld át azt a páratlan élményt, amelyet az okos világítás nyújt!
Minőségi Philips Hue, Nanoleaf és Eglo Connect okosvilágítási termékekkel valósítjuk meg legegyedibb igényeidet! Okos kínálatunkból kültérre és beltérre is remek opciók közül válogathatsz. Szuper okos fényforrásokkal, lámpatestekkel és LED szalagokkal dolgozunk, amelyek remekül szabályozhatók távirányítóval, vagy akár mobil applikáción keresztül mobilon és táblagép segítségével. Neked nincs más dolgod, mint uralni a fényt, pontosan úgy, ahogyan Te szeretnéd! Mi mindent a kezedbe adunk hozzá!

Rengeteg sikeres projekt és elégedett ügyfél után úgy hisszük, lehetetlen nem létezik, a szuper megoldásokhoz a szakértelem mellett, csupán némi elhivatottság és kreativitás szükséges!

Miért válassz minket?

 

  • 15 év tapasztalat a világításterületén
  • Szakértő kollégáink segítenek otthonod világításának megtervezésében
  • Prémium minőségű termékek beszerzése
  • Egyedi, személyre szabott projekt árak

Ne érd be kevesebbel!